Prinsessan Saras födelsedag

Vi gratulerar prinsessan Sara Cygnoise de la Bosquet-Amterviche på födelsedagen!

Prinsessan Sara är uppvuxen i Västra Ämtervik nära Sunne och hon har en utbildning som fashion designer från Istituto Marangoni i London. Prinsessan är verksam i Karlstad och till dags dato den enda person i Lorenzburg som har furstlig rang utan att vara medlem av furstehuset. Stort grattis till dig Prinsessan Sara på födelsedagen: vivat et prosit tibi!

 

 

Prinsessan Saras heraldiska vapen: En av furstlig krona krönt sköld silver med en krans av sex röda rosor med gröna blad och innanför den en hjärtsköld i blått med en dextervänd upprätt svan av silver stående på sitt vänstra ben och med höger fot hållande en upprätt, av furstlig krona krönt, sköld med ett fält av pälsverket “plumetty” – fjädrar som arrangerats växelvis i rader av rött och silver överlagda med en gyllene ärta krönt av en gyllene öppen krona.

Lämna en kommentar:

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.