4 nov – Furstligt uppdrag på Röda Stens Konsthall

Välkommen till BOX 25-årsjubileum 4 november på Restaurang Röda Sten! Kvällens första akt är ingen mindre än Furst Frei von Fräähsen zu Lorenzburg som håller ett invigningstal kl 19:00. En öppningsceremoni du garanterat inte vill missa!
Furst Frei von Fräähsen zu Lorenzburg är en Göteborgsbaserad konstnär, författare och frilansande kunglighet, med missionen att bidra med prisvärd kunglig estetik i samhället. 2004-2007 genomgick han en Bachelor i dans och koreografi vid den moderna dansskolan Laban i London och 2012-2014 studerade han på masterprogrammet Contemporary Performative Arts på Högskolan för Scen och Musik. Furst Frei har växt upp i spänningsfältet mellan Göteborg och Karlstad och driver sedan 2014 den självständiga sagonationen Lorenzburg som manifesterar sig på alla platser som bär namnet Lorensberg.
Läs mer på evenemangets facebook-sida

Lämna en kommentar:

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.