Vi tackar Konungariket Unixploria för den vänliga utmärkelsen!

Vi tackar våra vänner och allierade i Konungariket Unixploria för det mycket hedrande diplomet för “mikronationell kreativitet”. Det värmer särskilt att uppmärksammas av en mikronation vars monark är så historiskt och kulturellt bevandrad!

Unixploria är en skandinavisk mikronation belägen inom det svenska landskapet Småland, nära gränsen till Skåne. Det lilla kungariket lägger stor vikt vid bildning och vetenskap och nationens värderingar vilar på en uttalat kristen grund. Unixploria och Lorenzburg har formella diplomatiska förbindelser sedan augusti 2019.

Läs mer om H.M Kung Leif och kungariket Unixplorias spännande historia på hemsidan.

Konungariket Unixplorias flagga

Lämna en kommentar:

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.