Adjutant sökes att medverka på en konferens  i Vilnius 7-10 mars 2019

Adjutant sökes att medverka på en konferens i Vilnius 7-10 mars 2019

H.S.H. Furst Frei kommer förhoppningsvis att medverka på NSU (Nordic Summer University: tema Heterotopia) en konferens om konstnärlig forskning i Vilnius – Litauen i mars 2019, och vi söker nu en adjutant/ hovdam/ som kan tjänstgöra som högra hand och allt-i-allo för Furste Freï. Adjutanten är en viktig medarbetare för varje kunglig person och stor vikt läggs vid personlig kemi och lämplighet. Hen behöver vara bekväm i dräkt eller kostym och ha ett professionellt förhållningssätt till sina uppgifter.

Furstendömet Lorenzburg betalar måltider, resa och uppehälle tur och retur från Göteborg. Den tjänstgörande adjutanten behöver ha mycket goda färdigheter i engelska, och vara lyhörd och bekväm i sociala situationer. Det kan vara en konstnär, artist, skådespelare, lajvare eller annan person som är nyfiknen på konstnärlig forskning och som vill få en “mjuk inskolning” till akademiska konferenser, utan att ha pressen att själv presentera någonting. Uppdraget kommer att kräva en kortare introduktion till hovstatens organisation, hovetikett samt  inskolning i Furstens arbetssätt.
Senaste ansökningsdatum 8 oktober 2018. Ansök med personligt brev till Riksmarskalk Carl Svantesson på riksmarskalk[snabel-a]lorenzburg.org. Hör gärna av dig med frågor innan du ansöker.
På nådigt uppdrag av H.S.H. Furst Frei,
Carl Svantesson – Riksmarskalk

Lämna en kommentar:

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.