Rocka Sockorna i Lorenzburg 2018

Den 21 mars (21/3) infaller Down’s syndrom-dagen, en dag som också kallas “Rocka Sockorna”. En person med Downs syndrom har tre exemplar av kromosom nr 21 istället för de vanliga två, så kallad Trisomi-21 (alternativt delar av den extra kromosomen). Dagen är tillägnad arbetet att motverka fördomar och okunskap gentemot människor som har Down’s syndrom. Läs mer på Svenska Downföreningens hemsida.

Idag Rockar vi Sockorna i Lorenzburg! Alla människor, oavsett färg, form, funktion eller bakgrund är välkomna. Därför sätter vi på oss två olikfärgade sockar och kör en frejdig schottis över golvtiljorna! Vill du vara med? Skicka in dina bilder under dagen så publicerar vi dem 🙂 Du väljer själv om du vill vara anonym: prince.frei@lorenzburg.org

Första paret ut är Furstearna Freï och Andreas:

Vill du vara med? Skicka in dina bilder under dagen så publicerar vi dem 🙂 Du väljer själv om du vill vara anonym! riksmarskalk@lorenzburg.org

Lämna en kommentar:

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.