Furstendömet Lorenzburg åker till Solen med Nasas Parker Solar Probe!

NASA bjuder in människor från hela världen att registrera sitt namn online så att det kan placeras på ett microchip ombord på NASAs historiska Parker Solar Probe mission som skjuts upp i rymden under sommaren 2018. Sondens uppdrag är att färdas genom solens atmosfär samtidigt som den utsätts för brutal hetta och strålning. Nu kan ditt namn åka med på äventyret!

“Sonden kommer att färdas till en plats som mänskligheten inte har utforskat tidigare”, säger Thomas Zurbuchen, en av projektets chefsadministratörer i Washington. “Projektet kommer att kunna besvara frågor som forskare brottats med under mer än sextio år.”

Furstendömet Lorenzburg har naturligtvis tagit tillfället i akt att följa med. Gör det du också genom att registrera ditt namn på nätet. Självklart får alla ett flott intyg om att de “deltagit” på resan!

Registrera ditt namn på Nasas webplats!

Lämna en kommentar:

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.