20 maj, Välkommen till en stund för Inre Majestät!

”I Tystnaden Hör och Häpnar jag”

Välkommen att delta i en meditation över Inre Majestät!

I Lorenzburg tror vi på att varje människa, oavsett hur liten eller obetydlig hon kan verka på utsidan, bär på ett livgivande Inre Majestät. Eftersom vi är en humanistisk sagonation tror vi att varje människa har en väldig rymd av tystnad, lekfullhet, kreativitet och fantasi på insidan, och att alla dessa gåvor är behövda och efterlängtade i vår omvärld. I tystnad, i stillhet och med nyfikenhet går vi på upptäcktsfärd i det inre under en stunds meditativ samvaro.

Den 20:e maj anordnar Furstendömet Lorenzburg, tillsammans med Universitetskyrkan och Meditationsnätverket i Karlstad, en stund av gemensam meditation, fika och samtal i den sagolika Lingonskogen. Prästen Hans Kvarnström och Diakonen Cecilia Hardestam ger en kort introduktion till en meditationsteknik som alla kan göra till sin och Prins Freï välkomnar med några ord om sagonationen Lorenzburg. Sedan följer tre meditationspass om vardera 20 minuter på valfri plats i Lingonskogen och vi bjuder förstås på fika efteråt! Alla Lorenzburgs arrangemang är kostnadsfria och alla är välkomna. Kontakta oss gärna i förväg om du har särskilda behov för framkomlighet så hittar vi en väg för dig också i skogen!

Dag: Lördagen 20 maj
Tid: 13 – 16
Samlingsplats: parkeringen vid Lorensbergs Förskola (Busshållplats Lingonstigen är nära)
Medtag: Sittunderlag, varma och mjuka kläder som medger viss rörlighet, nyfikenhet

Hjärtinnerligen Välkommen!

Cecilia, Hans och Freï

Kontakta oss för frågor

Your thoughts are welcome:

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.