Vi välkomnar medborgare 85 HönsHans Kvarnström!

Vi är mycket glada över att kunna välkomna medborgare nummer 85 till Furstendömet.

Hans Kvarnström är präst i Svenska Kyrkan, meditatör och performancekonstnär. På egen önskan kommer Hans Kvarnström vara känd inom Lorenzburgs gränser som Hens Ihålighet HönsHans av de Högre Höjderna och Lägre Lägderna, bard & narrvise av 3:e Graden.

Hens Ihålighet HönsHans har ödmjukt anhållit om, och naturligtvis beviljats, ett heraldiskt vapen att nyttja efter eget skön och behag. Vapnet ser ut som följer:

På blå botten strösslad med små silverstjärnor en sexuddig stjärna i Guld, i vars centrum ett svart hål uppvisandes ett stiliserat öga i silver. Det tillhörande sigillet är en stiliserad version av vapnet och omges av citatet: Sök inte fast mark under fötterna, lär dig dansa i tomheten istället!

Vi gläder oss och öppnar famnen för vår senaste medborgare,
Hjärtinnerligen välkommen till Sagonationen Lorenzburg!

Lämna en kommentar:

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.