Tips från administrationen: K-Special ”Sök och du ska finna”

En film om gränsen mellan fantasi och verklighet med Eric Schüldt och Per Johansson. Vad är det som sker när vi läser en bok eller ser en film och förmår att i våra huvuden skifta värld och verklighet? Vad säger det egentligen om oss människor att vi kan skapa egna världar i våra inre, och vad betyder denna skaparkraft för hur vår fysiska värld har kommit att se ut? ”Sök och du skall finna” söker svaret på fantasins gåta. Kanske spelar den större roll i vår moderna värld än vi oftast låtsas om? Regi: Thomas Jackson.

Vi vill tipsa medborgare och vänner till nationen att se det här avsnittet av K-Special. Det är lungt, värdigt och firar fantasin i både bild och tal:

K-special: Sök och du ska finna

Your thoughts are welcome:

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.