Furstendömet Lorenzburg påbörjar snart ett nytt samarbete

Det är viktigt att vara transparent med allmänna medel. Som Furste i Lorenzburg försöker jag vara tillgänglig och tydlig med uppdateringar och kommunikéer med vänner till, och medborgare av, nationen. Jag säger medborgare “av” istället för “i” eftersom Lorenzburg är ett rike som också sträcker ovanför och bortom vår vanliga vardag. Lorenzburg befinner sig till hälften i sagornas, drömmarnas och de vilda fantasiernas land. Dit kan alla komma när de vill och om de vågar.

Nu påbörjar jag ett samarbete med den Italienske dokumentärfilmaren, skådespelaren, regissören och dramatikern Nicola Bremer, med den Göteborgsbaserade tonsättaren Siri Mandolini Landgren – en spännande kompositör och performancekonstnär samt Mariana Ramirez  – en internationellt uppmärksammar animatör. Tillsammans börjar vi nu förhoppningsvis vårt första samarbetet, en kortfilm som presenterar sagonationen Lorenzburg.

Klicka på bilden nedan för att komma till projektbeskrivningen för kortfilmen. Som alltid är det hård konkurrens om de statliga medel som finns tillgängliga. Vill du vara delaktig i stort, smått eller rentav donera en liten slant till projektet så hör av dig!

Lorenzburg

Lämna en kommentar:

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.