Furst Frei abdikerar

Kommuniké från Riksmarskalksämbetet

Kronhuset Göteborg 01-04-24

Furst Frei av Lorenzburg har idag meddelat Riksmarskalken och de furstliga hovstaterna att han avser att abdikera med omedelbar verkan. Fursten har kommit till en punkt i livet då han vill ägna sig åt andra saker, som att måla tennsoldater och småskalig odling av gråbo, maskrosor, lupiner och liknande växtarter som fått oförtjänt dåligt rykte.
Furst Frei tackar för den kärlek och värme som visats honom under åren som verksam furste. Samtidigt önskar han sin kommande efterträdare all lycka till på det nya äventyret att representera den vackraste och mest förtrollade platsen på jorden!

Annonsen för tjänsten som furste är redan publicerad på den svenska Arbetsförmedlingens Platsbank. Ansök enligt normalt förfarande med CV och personligt brev.

Riksmarskalk Carl Svantesson

 

 

Lämna en kommentar:

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.