Prins Frei och Adjutant Paulina Palm inviger performancefestival

H.F.H. Prins Frei av Lorenzburg sammanträdde förra veckan med adjutanten Paulina Palm von Ekorring för fotografering och planering för att representera Lorenzburg på 13festivalen – en festival för performancekonst och Live Art som sker vartannat år på Konstepidemin i Göteborg. Invigningen sker kl 14:00 lördagen den 4 januari 2020.

Fursten och Adjutanten är inbjudna att inviga festivalen, vilket är en hatt-tippning till traditionen att bjuda in kungligheter, påvar eller andra dignitärer för att bidra med glans till invigningsceremonielet. Nedanstående text är från programmet. Läs mer om festivalen: 13festivalen

Royal Grand Opening of 13Festivalen!

Grand openings, ceremonial speeches and majestic appearances is a kind of performance art that is particular to kings, popes, princes, presidents and other dignitaries. H.S.H. Prince Frei of Lorenzburg is honoured to perform an opening ceremony for the 2020 edition of the festival. Prince Frei, who is also known as the “Peacock Prince”, appears together with his trusted and dignified aide-de-camp, to cut the ribbon and give a short, but obviously brilliant, speech to praise the organizers and to encourage the festival’s participants. The Royal Grand Opening is a celebration of all the pomp, glory, magic and wonder that is inherent in Performance Art.

Your thoughts are welcome:

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.