Folkomröstning: Namnge skogarna i Lorenzburg

Låt gärna barnen vara med och rösta

Att ge närmiljöns landmärken specifika namn underlättar för barn och vuxna att meddela precis var de befinner sig. Detta kan bidra till att öka säkerheten i området. Lorensberg har två större skogspartier som än så länge saknar namn. Vissa ställen i området har redan fått platsnamn genom hävd och tradition, “Dårbacken” är ett exempel.

Nu välkomnas alla boende att delta i en folkomröstning för att rösta fram namn på de två skogarna. Det går bra att rösta på ett redan givet förslag, eller så kan man hitta på ett eget alternativ. Alltifrån humoristiska namn till mer Fantasi-klingande namn är välkomna. Opassande förslag undanbedes och kommer att tas bort då det är många barnfamiljer i området, annars är det fritt fram!

Omröstningen slutar 1 mars 2017, Tack för att du deltar!

Här en liten nostalgisk musiksnutt från sagan Mio min Mio av Astrid Lindgren, för att komma i rätt stämning 😉

Namnge skogsområde #1 i Lorenzburg

[yop_poll id=”1″]

Namnge skogsområde #2 i Lorenzburg

[yop_poll id=”2″]

Lämna en kommentar:

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.