Video av Författaren Erik Granströms föreläsning om att skapa fantastiska världar

Video av Författaren Erik Granströms föreläsning om att skapa fantastiska världar

Författaren och Rollspelskonstruktören Erik Granström gästade Lorenzburg för att föreläsa om sitt författarskap och hur man kan tänka när man skapar nya världar. Utgångspunkten för föreläsningen var “Trakorien” ett land där delar av handlingen i Eriks böcker utspelar sig. Tanken med föreläsningen var delvis att inspirera Lorenzburgerna till ett samtal om mikro-lokal kultur och tradition. I Lorenzburg har vi ju möjligheten att göra något helt unikt och eget om vi bara vill! Erik Granström tilldelades Lorenzburgs Flammande Orden som tack för väl genomförd föreläsning med många guldkorn att fundera vidare på. Lorenzburg har också sträckt ut en hand till Trakorien och hoppas på diplomatiska förbindelser, kanhända Herr Erik Granström vill vara ambassadör. Följ författarens arbete på hemsidan Tankar från Trakorien.

Du kan ta del av hela föreläsningen i videoklippet här nedan.

Vi tackar Anna Almrot för fotografiet på H.S.H. Furst Frei och Herr Erik Granström!

valsekott

Lämna en kommentar:

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.