Tankar från Trakorien!

På lördag gästas Lorenzburg av författaren och “Demiurgen” Erik Granström. Som författare och rollspelskonstruktör är Erik en professionell världsskapare: utöver det skrivande hantverket skapar han, och bjuder in att besöka, detaljrika världar som är fyllda av under och magi som vi inte alltid kan uppleva så lätt i vardagsstressen. Vi är mycket glada över att Erik kommer och föreläser om sitt skrivande arbete. Därefter följer en workshop där deltagarna inbjuds att reflektera kring skapandet av ny kultur rent generellt, och med Lorenzburg som exempel på hur detta kan göras rent specifikt. Eventet är kostnadsfritt och du kan boka en plats här: Föreläsning och workshop.

Erik Granström bloggar om sitt kommande besök i Lorenzburg. Vi rekommenderar alla älskare av svensk Fantasy, och av Eriks böcker, att följa bloggen “Tankar från Trakorien”. Den som inte är bekant med Eriks böcker kan hitta dem på Adlibris. Jättebra läsning i höstrusket!

Hjärtligt välkomna att ta del av föreläsning och workshop nu på lördag. Samtidigt: Välkommen att delta i skapandet av Lorenzburg!

kaninling

Lämna en kommentar:

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.