Vi gratulerar Furstendömet Surland på nationaldagen.

nytt-utrikesdepartement

Vi har den stora glädjen att gratulera våra vänner och allierade i Furstendömet Surland på nationaldagen. Furstendömena Surland och Lorenzburg har haft formella diplomatiska förbindelser sedan juli 2015.

Surland är ett föredöme genom sitt arbete för mänskliga rättigheter och likaberättigande, för fred och tolerans, för frihet i tanke och tal och handling. Vi är mycket glada över att räkna Surland till våra allierade. Vi är stolta över att räkna en så storsint och mild furste som Furste Clément bland våra vänner.

Leve Furstendömet Surland! Vivat!

Besök Surlands hemsida för att lära dig mer: Principality of Surland

Lämna en kommentar:

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.