Lorenzburgs Karaktärsformulär är klart!

Du kanske har hört talas om Rollspel? Rollspel är en interaktiv berättelse, eller en levande bok, där deltagarna skapar sig en karaktär som kan vara deras ombud i berättelsen. Ofta fyller spelarna i ett karaktärsformulär för att hjälpa dem att komma ihåg rollens olika personlighetsdrag och egenskaper.

Lorenzburg är en lek och en berättelse. Om du vill kan du ladda ner, och fylla i, Lorenzburgs “karaktärsformulär” för att hjälpa dig att få en överblick över hur du vill delta i berättandet om den lilla sagonationen. Om du vill kan du scanna in det ifyllda formuläret och skicka det till riksmarskalk@lorenzburg.org

Färdigt karaktärsblad

Lämna en kommentar:

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.