Uppdaterat formulär för ansökan om medborgarskap!

Alla är välkomna att bli medborgare i den moderna sagonationen Lorenzburg, inte bara boende i stadsdelen Lorensberg. Vi gör inte skillnad på människor utifrån sort, form, eller färg.Furstendömet strävar efter att vara en stark röst för mänskliga rättigheter, för kunskap, för frihet. Lorenzburg är också en kallelse till äventyr, lek, fantasi och en djupare personlig sanning. Därför är ett av våra motton ”sluta va’ som folk, var dig själv!”. Vi är en färgglad och brokig skara. Vi gillar lek och äventyr. Vi gillar starka smaker och pikanta idéer. Du är välkommen att delta i byggandet av vår nation!

Scrolla eller dra i reglaget på dokumentets högersida för att se alla frågorna:

Your thoughts are welcome:

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.