Lorenzburg tilldelas ett pris för Utmärkande Kreativitet

12650972_914424415273591_3024577592876839631_n

Furstendömet Lorenzburg strävar efter att vara en kreativ plattform för kollektivt konst- och kulturutövande samt innovation. Nu har Vi tilldelats utmärkelsen “Den Konstnärliga Orden av den Gyllene Sfären” av Hertigdömet Libertia. Lorenzburg uppmärksammas särskilt, i det Mikronationella Samfundet, för ett osedvanlig kreativitet koncept.

“För en bred kreativitet, allmänt kreativa idéer och för att begagna sig av berättelsen om “Den Oändliga Historien” på ett utmärkt sätt”.

Vi är mycket glada över utmärkelsen och tackar Hans Nåd, Hertigen D. Guilherme Da Lomellina E Berenguer of Libertia, för den stora äran. Vi känner oss sporrade att fortsätta arbetet med att stötta konst, kultur och innovation!

Hjärtinnerligen Tack!

utmärkelse

Lämna en kommentar:

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.