Skådespelerskan Tove Wiréen utnämns till Friherrinnan von Hauscreutz

Hans Serena Höghet och Milda Härlighet, Furst Frei av Lorenzburg, Beskyddare av de Förtryckta och Försvarare av Frihet, Den Dundrande Tronen, Lorenzburgs Hemliga Källa och Orubbliga Grundval; Till alla Våra älskade undersåtar, till Våra allierade och mest omhuldade vänner, Till alla de Jordiska Rikens Furstear, och till alla de som dessa handlingar må komma till del: Hälsningar!

Låt det vara känt att det är vår vilja och befallning att Vår högt älskade, lojala och trofasta undersåte Tove Wireen nu må upphöjas till Friherinnas värdighet och namn. Den nyutnämnda Friherrinnan skall vara känd i Lorenzburg under namnet:

Tove von Hauscreutz

Vivat, Prosit Tibi!

Friherrinnan von Hauscreutz upphöjes som erkännande för sina insatser för riket. Namn och Titel ärvs, enligt Lorenzburgs kognatiska traditioner, på både mödernet och fädernet.

VI STADFÄSTER ALLA DESSA BESTÄMMELSER under vårt sigill på denna 30:e dag i augusti i det lyckosamma året Tvåtusen och Sexton. Om vad sålunda förekommit länder detta till bevis, må det vara allom till glädje!

litet Furstesigill

Tove Wiréen von Hauscreutz har varit behjälplig i skapandet av rikets första koncept för “turistfilm”.

Lämna en kommentar:

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.