Nation och Varumärke del fyra – Ännu en Heraldisk uppdatering

Jag har tidigare nämnt (läs mer om processen och förhandlingarna med heraldikern) att jag uppdragit åt Davor Zovko, en av Nordens mest kända heraldiker, att skissa upp och färglägga två heraldiska vapen. Det ena av vapnen är Fursteättens privata familjevapen (återfinns även i riksvapnet med en så kallad hjärtsköld) samt Lorenzburgs riksvapen. Ovan ses heraldikerns skiss-studie av Lorenzburgs Riksvapen.

I Sverige har var och en rätt att anta ett släktvapen men det är viktigt att konsultera en heraldiker som kan hjälpa dig igenom heraldikens (läran om vapensköldar) snårskog av regler. Kontakta Davor Zovko så hjälper han dig att anta ett unikt familjevapen.

Lämna en kommentar:

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.