vi tackar Trakoriens Ambassadör för födelsedagshälsningen!

Vi vill framföra vårt varmaste tack till Herr Ambassadör pashishu Brior Mörtsnarg da Nontonia för den vänliga hälsningen på H.S.H. Prins Freïs födelsedag. Vi tackar särskilt för den tilltänkta marsipanstatyn och hoppas att hamntullarna tagit hand om tandhälsan efter inmundigandet av vår person i konfekt-gestalt. Vi missunnar inte vårt brödrafolk på något vis detta snask-kalas och hoppas att de goda relationerna mellan Trakorien och Lorenzburg må bestå i eviga tider. Vid tillfälle vill vi gärna överlämna en varg skulpterad helt i rosa bubbelgum. Vi tycker den är en passande symbol för de slitstarka banden mellan de två nationerna!

Här nedan Trakoriens födelsedagshälsning till Prins Freï:

Trakoriens ambassadör pashishu Brior Mörtsnarg da Nontonia, ber att å rikets och sin persons vägnar få framföra lika ystra som högtidliga gratulationer till Lorenzburgs förste och freïdigaste medborgare! En fullskalig och smakfull staty i marsipan föreställande den jubilerande prinsen hade färdigställts vid konditorernas gilleshus Skråpukan, men sedan hamntullarna vid Lagonden ätit dess huvud, enligt dessa tjänstemän en ämbetsberättigad muta, är gåvan inte längre i presentabelt skick. Tullarna låter via sin lagvrängare hälsa att det i alla händelser är tanken som räknas.

Må alltså majestätet under många timande år vara sitt folk till samma sötnad och glädje som hans avbild skänkt Tricilves tullare!

Your thoughts are welcome:

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.