Födelsedagstelegram till H.K.H. Kronprinsessan Victoria

H.K.H. Kronprinsessan Victoria fyller 39 år idag och H.S.H. Prins Freï sänder ett vänligt telegram för att lyckönska! Prinsen passar samtidigt på att be Kronprinsessan Victoria, en mer erfaren kollega på fältet, om råd och vägledning i det kungliga yrket:

TILL H.K.H. KRONPRINSESSAN VICTORIA,

JAG, OCH HELA FURSTENDÖMET LORENZBURG, TILLÖNSKAR KRONPRINSESSAN EN GLAD FÖDELSEDAG I FAMILJ OCH VÄNNERS LAG. DU ÄR EN MODERN FÖREBILD OCH INSPIRATION FÖR MÅNGA MÄNNISKOR OCH DU VERKAR HA EN JORDNÄRA OCH PRAGMATISK INSTÄLLNING TILL DET KUNGLIGA YRKET, ELLER ”LE MÉTIER DE ROI” SOM DIN TIDIGARE KOLLEGA LUDVIG XIV AV FRANKRIKE LÄR HA SAGT.

JAG, SOM VANLIGTVIS ÄR PERFORMENCEKONSTNÄR, ÄR SJÄLV GANSKA NY PÅ POSTEN SOM PRINS AV MIKRONATIONEN LORENZBURG SOM ÄR BELÄGET MITT I KARLSTAD, OCH JAG UNDRAR DÄRFÖR OM DU KAN REKOMMENDERA LITE BRA OCH UPPBYGGELIG LITTERATUR TILL VÄGLEDNING OCH INSTRUKTION? KANSKE HAR DU OCKSÅ NÅGRA TIPS FRÅN DIN EGEN LÄNGRE ERFARENHET AV VÅRT GEMENSAMMA ”METIER DE ROI”?

MED HJÄRTLIGA GRATULATIONER & VARMA HÄLSNINGAR 🙂
KUSINEN FRÅN LANDET:

H.S.H. PRINS FREI AV LORENZBURG

P.S. TITTA GÄRNA PÅ VÅR HEMSIDA: WWW.LORENZBURG.ORG

xcgKor49i

Your thoughts are welcome:

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.