Tack Karlstads Universitet!

F rosa

Prins Freï hade idag glädjen att möta studenter från innovations- och designingenjörs-programmet på Karlstads Universitet. Studenterna gästades av Prinsen för en kort presentation om Furstendömet Lorenzburg och de projekt Prinsen engagerar sig i för att stötta innovation och entreprenörsskap. Prins Freï berättade också om framtida insatser för att skydda de pollinerande insektsarter (bin och humlor) som hotas av infektioner och global miljöförstöring. Ingen pollinering = ingen mat och ingen natur! Prinsens budskap till studenterna var att det är viktigt att vi gör vad vi kan för att förbättra samtid och framtid. Han menade också att man måste unna sig att drömma och fantisera lite ibland. Matematik och fysik är nog bra på sina sätt, men de viktigaste och häftigaste innovationerna hämtar stoff ur visioner och drömmar!

Your thoughts are welcome:

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.