Nya Monogram för medlemmar av Furstefamiljen

Monogram är en typ av namnchiffer som består av en eller flera personers initialer, förkortningen för ett företag, inrättning eller dylikt, ofta i konstnärligt stiliserad form. Ordet monogram betyder att en bokstav symboliserar ett helt namn. Monogram kan vara uppbyggda av en till fyra bokstäver. Speglingar är ett vanligt grepp för att få symmetri i bilden och göra den lite snirkligare. Monogram är övermaga, lekfulla och totalt anit-jante. Ja, allt som Lorenzburg står för och vill inbjuda till!

Inte bara Furstliga personer kan ha egna monogram! En familj, oavsett om man heter von Fräähsen eller Karlsson, kan ha ett monogram för varje familjemedlem. De kan användas som utsmyckning, brodyr på servetter eller örngott. Här nedan några nya monogram för medlemmar av Lorenzburgs Furstefamilj:

F rosa
H.S.H. Prins Freï

 

H.S.H. Prins Andreas
H.S.H. Prins Andreas

 

H.S.H. Prins Bo
H.S.H. Prins Bo

 

H.S.H. Prinsessan Lena
H.S.H. Prinsessan Lena

 

H.S.H. Prins Magnus
H.S.H. Prins Magnus

 

Helena
H.S.H. Prinsessan Helena

 

H.S.H. Prins Markus
H.S.H. Prins Markus

 

H.S.H. Prinsessan Ella
H.S.H. Prinsessan Ella

 

 

Your thoughts are welcome:

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.