Vi välkomnar våra senaste medborgare Lea Strandberg och Carola Bolmstedt till Lorenzburg

Vi är mycket glada över att kunna välkomna två nya medborgare i Furstendömet Lorenzburg. Hjärtligt välkomna Lea Strandberg och Carola Bolmstedt!

Lea Strandberg

photoSom världsmedborgare måste jag självklart ansöka om medborgarskap i Lorenzburg, annars vore jag ej hel. Jag är jag, i mina bästa år född på 60-talet. Jag är intresserad av språk/kommunikation, kultur och kulturmöten. Gillar det som berikar livet. Bakar surdeg, odlar chili som så många andra. Nyfiken på nya saker, vad som väntar i framtiden.

Carola Bolmstedt

4_1 Det är min övertygelse att alla människor har rätt att vara exakt den hen är oavsett samhällets struktur, normer m.m. Onödigt med begränsningar när allt blir så mycket härligare att bara vara sig själv och respektera andra människor. Tröttheten att fightas i vardagen gör att jag behöver fristad för mitt kreativa sinne, så därför söker jag medborgarskap.

44 Lea Strandberg copy     45 Carola Bolmstedt

Your thoughts are welcome:

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.