På promenad i Lorenzburgs park

När man bor på nordliga breddgrader för inte en solig dag slösas bort i onödan. Varje soltimme bidrar med laddning inför den långa vinter som alltid återvänder alldeles för snart. Denna härliga dag spenderades i Folkets Park i Lorenzburg. H.S.H. Prins Freï och Prins Andreas råkade på några änder och deras ulliga ungar. Prinsarna turades om att posera med den lilla fågelfamiljen. Det var nog roligare för Prinsarna än för änderna som verkade mer intresserade av de små godbitar de hittade vid vattenbrynet. De verkade inte precis överväldigade av Prinsarnas furstliga glamour…

IMG_6008

IMG_6009

IMG_6007

IMG_6003

Gemensamt Monogram litet

Your thoughts are welcome:

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.